Az EJKK-hoz kötődő könyvek debütálnak a II. Magyar Jogi Könyvszalonon

Kedvezményes könyvvásár, könyvbemutatók, exkluzív dedikálási lehetőségek, ismert jogászok, színvonalas szakmai programok, díjátadók. Erre számíthatnak azok az érdeklődők, akik ellátogatnak a II. Magyar Jogi Könyvszalonra szeptember 17-én 10 és 18 óra között a Károlyi–Csekonics palotába, amelyen a Ludovika Egyetemi Kiadó standja is megtalálható lesz.

A szakmai és tudományos vitákhoz, a szellemi gyarapodáshoz jogászi és nem jogászi világban egyaránt nélkülözhetetlen a szakirodalom ismerete és a megfelelő fórumok megteremtése. A Magyar Jogász Egylet és az Alkotmánybíróság ehhez kíván hozzájárulni azzal, hogy a hagyományt folytatva immár második alkalommal rendezi meg a Magyar Jogi

Könyvszalont, amelynek díszvendége Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Spyridon Flogaitis, az Európai Közjogi Szervezet (EPLO) elnöke.

Az érdeklődőket huszonegy magyar nyelvű jogi könyvkiadással foglalkozó kiadó várja az erre az alkalomra megjelenő friss kiadványaival és könyvbemutatókkal, köztük az NKE is.

A látogatók nemcsak kedvezményes áron juthatnak a szakkönyvekhez, tankönyvekhez, hanem exkluzív dedikálási lehetőséget is kapnak a szerzőkhöz. A program ezenkívül pódiumbeszélgetéseket kínál jogászokkal, véleményformálókkal és közszereplőkkel.

A Ludovika Egyetemi Kiadó több megjelent kiadványát lehet majd a rendezvényen kezdeményesen megvásárolni, emellett két, hamarosan megjelenő művet mutat be: Török Bernát, Ződi Zsolt (szerk.): Az internetes platformok kora, valamint Ződi Zsolt (szerk.): Jogi technológiák című munkáiról hallhatnak a résztvevők Rab Árpád, az Eötvös József Kutatóközpont Információs Társadalom Kutatóintézetének tudományos főmunkatársa által moderált kerekasztalbeszélgetésen..

A Könyvszalon Nagydíj ünnepélyes díjátadójára is a II. Magyar Jogi Könyvszalon keretében kerül sor, ahol három kategóriában hirdetnek győztest. A 2021-es év legjobb elméleti és a legjobb gyakorlati jellegű jogtudományi szakkönyv szerzője és kiadója, valamint a legjobb PhD-disszertáció írója viheti haza a Magyar Jogász Egylet díját.

A rendezvény minden jog iránt érdeklődőnek szól, de kiemelt figyelmet szentel a joghallgatóknak is, kvízekkel, nyereményjátékokkal és ajándék könyvcsomagokkal várják őket szervezők.

A programról bővebb tájékoztató ITT olvasható.

Szöveg: Sallai Zsófia


Címkék: EJKK