Állami kitüntetésben részesült a PÁK intézetvezetője

Hörcher Ferenc, az NKE Politika- és Államelméleti Kutatóintézet intézetvezető egyetemi tanárának, kutatóprofesszorának, az ELKH Filozófiai Intézetének tudományos tanácsadójának munkáját a Magyar Érdemrend lovagkeresztje polgári tagozat kitüntetéssel ismerték el az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából. A kitüntetést vezető kutatónk "a filozófia és a politikatudomány területén végzett, nemzetközileg is elismert kutatói-oktatói munkája, valamint intézetvezetői tevékenysége elismeréseként kapta.

A kitüntetést a köztársasági elnök megbízásából Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter adta át a Várkert Bazárban tartott ünnepségen.

Egyetemünk további kitüntetettjei:

A Magyar Érdemrend tisztikeresztje polgári tagozat kitüntetést kapott Gazdag Ferenc, a Magyar Tudományos Akadémia doktora, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem professor emeritusa, valamint a Magyar Érdemrend lovagkeresztje elismerést vehette át Gazsó L. Ferenc Táncsics Mihály-díjas újságíró, író, jogász, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem címzetes egyetemi docense, a Magyar Távirati Iroda volt vezérigazgatója.


Címkék: PÁK